9 de febrer del 2018

Resum BASE jornada 3 i 4 de Febrer

RESUM DE LA BASE
Pel que fa als partits de la base, gran jornada la que vam disputar el passat cap de setmana on tots els equips del club van aconseguir la victòria excepte un empat i una sola derrota.
Aquesta jornada farem menció especial els equips femenins on el Base B va aconseguir la primera victòria de la temporada en un partit molt treballat des del minut 1 fins l'últim.

Es va començar guanyant gràcies a una molt bona i coordinada pressió per part de les arenyenques que van estar per davant del marcador en tot moment i això els va donar seguretat dins la pista. Dos gols encaixats d'estratègia no farien ni molt menys eclipsar el partit de les nostres i és que en tot moment van dominar el pes del partit i van saber moure molt bé la pilota. Fruit de la pressió i del domini arribarien les ocasions de gol que van permetre anotar fins a 14 gols i deixaven unes grans sensacions a pista que de ben segur els hi donarà confiança per afrontar la segona volta de la competició.

Per altra banda el Base A va guanyar per 2-1 a Les Corts en un partit molt seriós. El dissabte 3, les nenes del nostre Base A rebien la visita d'un dels millors clubs de futbol sala femení, Les Corts.

Des del primer moment les nostres van dominar i crear ocasions, arribant a mitja part amb un 2 a 0 a favor.
A la segona part l'Arenys de Munt va seguir volent la pilota i tot i la pressió de Les Corts, no es va tancar al darrera. Fruit d'aquesta pressió, les nostres van encaixar el 2 a 1 definitiu a pocs minuts del final, provocant un final de partit molt emocionant.
Amb aquesta victòria les nostres nenes fan evident una bona progressió per assolir una de les quatre places que donen el bitllet per lluitar per ser el millor base femení de Catalunya.

Per altra banda el Cadet-Juvenil femení es desplaçava a la complicadíssima pista del CN Caldes que no havia cedit ni un punt com a local, guanyant tots els partits disputats fins al moment. En un duel directe per l'ascens, s'iniciava el partit amb els dos equips defensant a mitja pista i on després d'uns primers instants de tempteig les arenyenques es farien amb el domini de la pilota. Tot i això les ocasions no eren clares per cap dels dos equips fins que pocs minuts abans de finalitzar la primera part i després d'una bona jugada col·lectiva, les d'arenys aconseguirien anotar el 0-1 amb el que s'arribaria als minuts de descans.
La segona part s'iniciaria amb un augment d'intensitat per part dels dos equips, conscients de la importància del partit. Al cap de pocs minuts les d'arenys anotarien el 0-2 després d'una jugada individual. Amb el marcador a favor i amb una mica més de tranquil·litat gaudiríem de varies ocasions clares per ampliar el marcador però no seria així i en una jugada desafortunada el Caldes aconseguiria retallar diferències i anotar el 1-2 després d'un xut rebotat que s'acabaria introduint a la porteria. A partir d'aquell instant es canviarien els papers i serien les locals les que dominarien el partit i les ocasions de gol però el marcador ja no es mouria i les d'arenys s'endurien la victòria en un partit molt disputat fins l'últim instant.

Tres punts contra un rival directe per l'ascens que permet a les d'arenys seguir com a líders de la categoria.
 Ara toca canviar el xip i pensar en l'eliminatòria de Copa Catalunya a la pista del Sant Vicenç de Montalt d'aquest proper dissabte a les 11:30h.