20 de febrer del 2018

PREBENJAMÍ 17.02.2018: CARDEDEU, F.S. 2-4 CFS ARENYS DE MUNT

"TRES PICS”…I REPICÓ  !!

Victòria i liderat dels pre-benjamins d’Arenys de munt després de la visita a Cardedeu en la tercera jornada de lliga d’aquesta segona fase.

L’espesa boira que ens va acompanyar durant el desplaçament a Cardedeu no ens va ennuvolar les idees i de ben aviat vam aconseguir avantatge al marcador.
Un gol molt matiner d’en nil ens donava confiança per afrontar un partit amb el handicap de jugar sense el nostre porter habitual.
Però això no va quedar aquí. els nostres petits cada setmana van a més i a millor. ordre, intensitat i efectivitat va ser la recepta aplicada al cardedeu per arribar al vestidor  amb un contundent resultat favorable, “0-4” i a descansar.

No acostumen a sentar-nos massa bé els descansos i ho sabem d’altres partits. i és que altra vegada, en un tres i no res, l’adversari ja s’havia cruspit  la metitat del coixí amb el que ens haviem adormit. tocaba despertar ràpid i recuperar l’ordre davant un Cardedeu que es creixia per moments.

Aquesta vegada però, ho vam aconseguir aturar i la remuntada dels locals es va quedar a mitges.
En resum, una gran primera part ens va servir per viure de rendes a la segona i per aconseguir la segona victòria de la temporada i el liderat. enhorabona menuts!!