27 de febrer del 2018

El sènior femení guanya a les líders, el masculí empata i el prebenjamí segueix líder

SÈNIOR FEMENÍ

Pel que fa al sènior femení, les terceres classificades visitaven la pista de l'Arenys, que si guanyava es col·locava a tocar dels 3 primers classificats. El partit va començar molt igualat, amb un arenys molt concentrat, sense cometre errades i jugant amb tranquil·litat. El perill arribava més per part local, però les visitants també arribaven en alguna ocasió. Tot i així gràcies a la intensitat i concentració de l'Arenys es van avançar al marcador. Amb una defensa molt avançada del Martorelles, les aranyenques buscaven l'esquena de les defensores, així va arribar el primer gol. Just abans de mitja part, l'Arenys aconseguia el 2-0 que certificava una molt bona primera part. A la segona les visitants van sortir molt intenses per intentar remuntar, però les de casa van saber aguantar els minuts més complicats, i van saber esperar el seu moment per marcar el 3-0 amb una bona jugada col·lectiva. Les visitants van tenir diferents opcions per retallar, però la bona actuació de la portera aranyenca ho va impedir. Els últims minuts amb 5 faltes per cada equip, les visitants van provar de jugar amb el porter jugador, però amb una bona defensa, l'Arenys va saber aguantar. Ja al final les locals sentenciaven el partit amb un rebot d'un doble penal. Al final 4-0 contra un equip que havia estat al capdavant tota la primera volta. Les aranyenques donen un cop sobre la taula i avisen que no donen res per perdut encara, l'ascens és possible si es manté aquest nivell de joc.

SÈNIOR MASCULÍ
El 1r equip masculí, jugava aquest diumenge a la pista del 6è classificat el Pineda de Mar i va aconseguir un empat a 1.

La pista del Pineda de Mar al ser més petita del habitual, permetia trobar pocs espais i tot i dominar l'Arenys de Munt li costava trobar forats. La permissivitat de l'arbitratge, tampoc va permetre que les individualitats poguessin desequilibrar. Només va ser en una recuperació i contraatac ben executat que es va avançar l'Arenys de Munt.
El partit seguia molt travat i el Pineda va aconseguir empatar en una jugada aïllada de fora de banda que van rematar al 2n pal, resultat amb el que s'arribaria al descans.
A la segona meitat, poques ocasions per ambdós costats i el resultat no es va moure. Un bon punt, esgarrapat en una de les pistes més complicades de la categoria que ens mantenen en 2n lloc a la classificació.

RESUM DE LA BASE
Pel que fa al resum de la base destaquem la victòria del base A femení que diumenge s'enfrontava a les noies de l'Esplugues, les nostres perseguidores immediates a la classificació.
Afegeix la llegenda

Després d'uns minuts de pressió, les arenyenques es van avançar amb un gol de jugada entrellaçada després d'una recuperació de la Júlia, passada a la Martina i gol al segon pal de l'Iris.
A falta de pocs minuts per acabar la primera part l'esplugues aconseguiria l'empat en una esquena guanyada.
Base A
La segona part s'iniciaria amb un clar predomini de les nostres noies. La Bet faria el segon gol de l'Arenys després de rebre una passada dins l'àrea.
En uns minuts de lluita per part de les visitants la nostra portera Gina trauria una gran mà per evitar un gol cantat de les d'Esplugues. La tranquil·litat arribaria després d'un gol de força de la Xènia que des de mig camp deixaria enrere dues jugadores i acabaria finalitzant amb un xut potent.
Per finalitzar el gran joc de les nostres noies de Divisió d'honor Femení, marcarien un gol d'una jugada entrellaçada que l'Anna s'encarregaria de finalitzar també en un segon pal, a porteria buida.
El partit d'ahir ens dóna tres punts a falta de tres jornades per acabar la lliga regular, un ascens a la quarta posició de la classificació i ales per veure el més enllà, ja que les quatre primeres classificades seran les que es disputaran el títol de lliga en un playoff final.