20 de desembre del 2017

Els seniors guanyen i segueixen en ratxa!

SÈNIOR MASCULÍ

El passat dissabte se’ns presentava una prova de foc on ens enfrontàvem al Centelles, equip que igual que nosaltres va baixar de categoria l’any passat i és un dels candidats a lluitar per l’ascens en aquesta temporada.
El partit començaria amb bones sensacions, amb un quintet titular ben plantat a pista, dominant la pilota i ofegant al rival amb una bona pressió i on ben aviat obriria el marcador fent pujar el 0-1 després d’una bona jugada col-lectiva. En una jugada de còrner mal defensada arribaria el 1-1 dels locals just a la seva primera arribada a la porteria dels nostres. El partit seguiria amb la mateixa tònica durant tota la primera part, on els arenyencs dominaven la pilota i generaven nombroses ocasions clares de gol. S’arribava a la mitja part amb el resultat de 2-4 favorable als nostres.
Després dels minuts de descans, els arenyencs tenien clar que havien d’intentar encarrilar el partit quan abans i ben aviat anotarien el 2-5. Tot i això van desaprofitar varies ocasions de gol i el Centelles acabaria escurçant distàncies al marcador (3-5). Tot i aconseguir una avantatge de 3 gols (3-6), els d’arenys no van aconseguir sentenciar el partit i falta d’un minut els locals aconseguirien el 7-7 jugant de 5. Quan tot remava en contra nostra, els nostres nois s’ho van creure i a falta de 16 segons van marcar el definitiu 7-8 que ens donaria la victòria en un partit amb un final d’infart i que finalment feia justicia amb el joc que s’havia vist a pista. Tres punts vitals que ens permeten seguir amb solitari a la segona posició de la classificació, a tres punts del líder.

SÈNIOR FEMENÍ
Pel que fa al sènior femení, ens desplaçavem al camp de l’Arrels, una pista de ciment on sempre es complicat treure-hi punts. El partit va començar amb un clar domini de les nostres, que van fer una bona pressió a la sortida del rival i es van fer amb la possessió de la pilota. Tot i no crear gaires ocasions clares de gol, va arribar el 0-1 amb una molt bona jugada col-lectiva. Al final de la primera part, les locals van apretar gràcies a la lesió d'una de les arenyenques i a les seves individualitats, però sense èxit. La segona part s’iniciaria amb la mateixa tònica del final de la primera, les locals apretaven però les arenyenques es defensaven i sortien molt bé al contraatac, i així aconseguirien anotar 0-2 i el 0-3. Amb els dos gols les locals es van desinflar i les arenyenques es van tornar a fer amb la possessió de la pilota tenint ocasions per sentenciar el partit definitivament, però el marcador ja no es mouria més.
Tres punts més que certifiquen el bon moment pel que passen les nostres noies que ja acumulen 6 jornades sense conèixer la derrota. Aquest dijous disputaran el partit de la jornada 8 que va quedar ajornat per la pluja contra Rosario Central on el resultat a la mitja part era de 1-4 favorable a les arenyenques.