1 de novembre del 2017

Resum de la jornada del 28 i 29 d'Octubre

SÈNIOR MASCULÍ:
Aquest diumenge el sènior masculí es desplaçava a la pista del BARRI CAN CALET, equip que fins al moment havia guanyat tots els partits.
L'Arenys de Mun, coneixedor de la dificultat del partit, va imposar un ritme altíssim de pressió i joc des del minut 1 que els va situar amb un 0-3 a favor amb tant sols 8 minuts de partit. L'equip local no era capaç de jugar i els arenyencs tenien controlat el partit. Fruit d'una errada defensiva va arribar el gol local que els permetria apropar-se al marcador i agafar confiança en els últims minuts de la primera part, on s'arribaria amb un 1-3 al descans.
A la segona part els nostres, van recuperar la intensitat defensiva i van aconseguir de nou el domini de la pilota però no van ser capaços d'aprofitar les diferents ocasions de gol clares de les que van disposar, i si que ho van fer els de Can Calet per retallar distàncies, aconseguint el 2-3 a falta de 10 minuts.
L'equip local s'ho jugava tot a una carta sortint amb el porter jugador a falta de 3 minuts però la bona defensa arenyenca permetia aconseguir dos gols més i tancar el marcador amb el 2-5 definitiu.
Així doncs, el primer equip masculí aconsegueix la seva tercera victòria consecutiva en una de les pistes més complicades de la categoria, 3 punts més que els situen a la segona posició, a tant sols un punt del líder.

SÈNIOR FEMENÍ:
Primer partit a casa de les nostres jugadores, amb una bona primera part, dominant al rival i les ocasions, que van permetre col·locar l'1-0 al marcador. Tot i així, 4 minuts abans del descans les locals van tenir moments de desconnexió i desconcentració, i van permetre a lequip rival empatar just abans de la mitja part. A l'inici de la segona, en un córner ben executat les visitants colocaven l'1 a 2 al marcador. Amb la tònica de la primera part, les nostres van seguir pressionant, dominant el partit i la pilota, però amb molta mala sort en la finalització. Entre l'encert de la portera rival, la falta de precisió i 3 xuts al pal, les visitants van aconseguir aguantar el resultat fins la fi del partit. Una nova mostra de que no val només tenir el control i les oportunitats si al final la pilota no entra dins la porteria. Tercera derrota consecutiva, tot i que recuperant bones sensacions en el joc, que enfonsa l'equip als últims llocs de la classificació.

BASE:
Aquesta setmana destaquem la victòria del cadet per 5-1 davant del Vilafant que els situen a la mitja taula de la classificació i la victòria del base A femení per 8-1 davant del CET10. L'Aleví, va remuntar un 0 a 2 eb contra i va poder empatar a 2 davant del Riudellots i seguir invictes.

Per altra banda el Cadet-Juvenil femení ha aconseguit dues victòries aquesta setmana, diumenge per 0-11 davant del Tordera, i dimecres per 3-0 contra el Caldes en un partit molt disputat. Les nostres noies es situen líders de la categoria, amb totes els partits guanyats.

Destaquem també el primer punt del base B que va empatar a 10 a la pista del Caldes en un partit molt lluitat per les jugadores i molt vistos per l'aficionat, on van acusar una vegada més la falta de la portera a l'equip.