1 de novembre del 2017

PREBENJAMÍ: ST. JOAN VILASSAR FS ”A” 14-3 ARENYS DE MUNT

 “ATRAPATS EN EL TEMPS”



Expectatives
Esperàvem amb ganes l’arribada del segon partit consecutiu jugat fora de casa, just per treure’ns l’espineta que teniem clavada des de la setmana passada. però, contràriament al que haguéssim desitjat, el partit va tenir un guió pràcticament calcat al que es va jugar fa set dies contra els veïns de dalt.

Encallats
Després d’uns minuts de tanteig,  els locals van començar a desplegar tot el seu repertori. la bona disposició, plantejament, intensitat i resolució van ser suficients per liquidar el partit abans dels primers 20 minuts
A la segona part , amb més intensitat  i animats des de la grada,  l'Areys de Munt va gaudir de bons minuts on va plantar cara al rival i va demostrar que també tenia matèria prima per presentar un bon plat a taula.
Val la pena destacar que l’equip no es desanima i augmenta la capacitat golejadora a cada jornada.

Reflexió
Després dels tres primers partits de lliga resulta evident que ens trobem dins d’un grup on hi ha equips que tenen,  ara per ara, un nivell superior. estan més treballats i disposen de més banqueta. no ens desanimem, tenim bons ingredients i segur que en sabrem treure profit. Això sí, s’ha de treballar i animar i de ben segur seguirem creixent!