23 de maig del 2017

JÚLIA CHARLES, SELECCIONADA AMB CATALUNYA PER DISPUTAR EL CAMPIONAT D'ESPANYA DE SELECCIONS TERRITORIALS



La jugadora del base femení del Futbol Sala Arenys de Munt, Júlia Charles Casanovas, forma part de la llista definitiva de 12 jugadores de la Selecció Catalana Infantil femenina que aquesta setmana disputaran la fase única del Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials Infantil Femení.
La gran temporada que la Júlia ha realitzat amb els equips del nostre club no ha passat desapercebuda per les seleccionadores catalanes que han contat amb ella des de la primera convocatòria.
Combinant els equips Base i Cadet-Juvenil femenins, ha aconseguit un total de 16 i 12 gols a les respectives categories on ha sigut una de les jugadores més destacades.
Després d'onze sessions preparatòries i les jornades de convivència organitzades a Berga,  l'equip es troba en un gran moment de forma i preparat per intentar conquerir el Campionat d'Espanya tal i com afirmava la seleccionadora catalana, Lorena Fàbregas:
"Som ambicioses i somiem amb guanyar el Campionat d'Espanya"



 La competició es desenvoluparà del 24 al 26 de maig en quatre pavellons tarragonins, un a Torredembarra, l’altre a El Vendrell i dos més a Salou.
La selecció catalana ha quedat enquadrada al grup A, juntament amb Castilla la Mancha i Madrid i debutarà aquest dimecres 24 de Maig a les 20h.
Els grups han quedat definits de la següent manera:
GRUP A: Catalunya, Madrid i Castella-La Manxa.
GRUP B: Regió de Múrcia, Andalusia i Melilla.
GRUP C: Cantàbria, La Rioja, Ceuta.

Per a les semifinals es classificarà el primer de cada grup i el millor segon classificat dels tres grups.
La final es disputarà divendres 26 de Maig a les 12h al Pavelló Sant Jordi (Torredembarra)







Des del club desitgem molta sort a tot el combinat català!
Disfruta-ho molt Júlia!!!